бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Най-голямото убийство във футбола, убийството на Локомотив Пловдив

По-голямо убийство във футбола няма от години. Няма и да има, докато този човек дерибейства в един от най-обичаните клубове у нас. За Коко и Локо иде реч. Двете неща са като скачени съдове от няколко години…за жалост. Защото Коко съсипа всичко, което някога Гочо и Зума са градили. Съсипа всичко с две-три години далавери, турнета, ъндъри, оувъри и хендикапове. От Европа го казват, не ние. А то не е тайна, вижте им резултатите и играта срещу едни и загубите с по 0:5 от други. Лъснаха даже и престижните контроли, които започнаха на 2 януари тази година, току няколко часа след разпиването за Нова година.

Ама казват, че Коко няма много накъде да мърда, част е от нещо голямо и трябва да изпълнява, а и нали така се пълни касата. Коя каса, не знаем, ама май не е клубната, ако е вярно, че дълговете на Локо си стоят, та даже се и увеличават. А футболисти и треньори си търсят стари задължения. Коко май взима всички за балъци с добре отиграния си сценарий. Всяко лято е готов да си тръгне, бие камбаната, че е обиден и е готов да се раздели с акциите. Къде са акциите, в Коко ли?! Май не са, зашото ако бяха, Марешки щеше да ги купи. Първоначално имаше такова намерение. Аптекарският бос обаче, като видя за какво става въпрос, се хвана за главата, а и в нито един момент Коко Динев не изрази готовност да се раздели с дяла си.

Абе, къде е Коко? Няма го, покри се за пореден път, когато почнаха трусовете в Локомотив. И пак се чува, че е готов да остане и дори си прави планове за градене на нов отбор. Градене на нов бардак, който ще обслужва нечии интереси. Както всеки път при тези шефове. Човекът от Сандански ще излезе и ще каже: “Ето, няма никой желаещ да помогне, оставам в името на Локомотив. Този клуб е марка и не трябва да играе във “В” група.” И така Коко пак в Локо…за жалост.

Това е най-голямото убийство във футбола. Дори по-голямо от Христоловизма в “Ботев” или Титанизма в ЦСКА. Оказа се, че Коковизмът е непоклатим. А така Локомотив скоро ще умре. Публиката вече я няма, а тя е барометърът за нещата. Срамно е едни от най-верните фенове да не подкрепят отбора си срещу “Ботев”, ЦСКА и “Левски”. Те, горките, не знаят днеска тия долу на терена играят ли, или ще падат с 0:5.

В БФС, ако пак се направят на ударени, после да не вият на умряло. Ама и те си приказват, а керванът си върви. “Разследваме, работим, сигнали, служители, МВР”, вика Фурнаджиев, ама не можел нищо да разкрие. Какви, сигнали, господин Фурнаджиев, от кого ги чакате?! От Марс ли?! Или по-добре да не се бъркат проблемите, че ще замирише и някой ще последва Ули Хьонес. А Коко ще си живурка и ще вика, че без него няма да има Локо. Глупости на търкалета. И ЦСКА ще има без “Титан” и Томов, и “Ботев” го има без Христола, а “Левски” със сигурност може без Батков. Така че, айде Динев да не влиза в ролята на фея-спасител. Локо е имало преди него, ще го има и след него. Може във “Жмъ” група да е, ама поне ще е чист. До момента, в който някой друг Коко не реши да протегне пипалата, за да усмърди футбола на оувъри и ъндъри.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Подобни

17 Коментара

    1. Ейй жълтур махай се от тук…. Вижте първо себе си после гледайте нас ! Честно ви казвам вие сте най-долнопробния отбор!! Айй цял изгрев на Коматево …. BULTRA$

  1. Да бъдеш фен на Локомотив Пловдив е нещо велико, нещо невероятно. Това е най-великият отбор на света. Тази магия ме докосна в деня в който се родих. Ние сме едно семейство и трябва да направим всичко по силите си,за да възвърнем отново Локомотив Пловдив ! Локомотивци обичам ви ..винаги ще съм зад отбора и зад вас !!

  2. Nqma da se otkaja ot loko dori I v regionala ot maluk sum I’m fen 6te gi slddvam Kadeto I da igraqt mn me boli kato fen na otbora ot 25g bolkata e ogromna lo6oto e 4e sina mi strada

    1. Така е ! Аз също страдам много ! Локомотив е вечен ! Много ме боли, нямам си и на идея какво е бъдещето на Локомотив , за първи път от толкова години не знам какво ще стане с Локомотив ! КОКО ТИ НИ ДОКАРА ДО ТУК, ТИ ПРОВАЛИ ОТБОР, КОЙТО Е ГРАДЕН ТОЛКОВА ГОДИНИ … ТОВА НЕ Е САМО ОТБОР – НИЕ СМЕ СЕМЕЙСТВО , ТИ НЕ СИ ЧАСТ ОТ НЕГО … НЕ СИ ЖЕНАЛ …МАХАЙ СЕ !!

  3. Болката в момента е мн. голяма! Лично на мен ми тежи много, но аз вярвам, че всички заедно ще се справим и ще успеем да върнем „стария“ Локомотив…отбора, кой мачкаше всички на ред … вярвам, че ще се справим ! Нека не се караме по между си , нека в този труден за нас момент бъдем заедно … Нека за момент да забравим за нашите интереси и да погледнем кое е най-добре за Локомотив ! Най-добре е за Локомотив , Коко да напусне! Камбуров наистина направи много за Локомотив (споменавам него , защото някои започнаха да го обиждат като се махна ) нека не го обиждаме , нека се съгласим с решението му .. нека да погледнем Локомотив и да се опитаме да направим нещо за отбора! Това е отбор с който винаги всички са се съобразявали и все още го правят , нека не ги успокояваме..нека продължават да се съобразяват !! ЛОКОМОТИВ Е ВЕЧЕН! Аз знам , че ще успеем заедно да вдигнем Локомотив на крака !Ако се обединим тези срамни и съмнителни загуби с 0:5 няма да ги има…тези смешни грешки, като на Господинов „подхлъзванията“ няма да ги има … Можем да се справим !!! ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ !! А вие жълти мишкии млъквайтее вие нямате право да говорите,майка ви шейба …. Времето на Христолов , времето на Кривия , Мъри … ще се върне , дано бъде възможно най-скоро ..пожелавам ви го !!!

  4. Коко нямаш работа в Локомотив вече !! ИЗЧЕЗВАЙ!! А вие жълти мишки…вас Христолов ви нахрани, на Василев ще му омръзне от вас и ще ви заебе , ще дойде някой по-зле и от Коко…тогава ще ви видим ! Майка ви шейба жълтите мишки !! Няма по долнопробен отбор от вас .. НЯМААА!!!

  5. Ще ме извинява автора, ама нима Спартак не е марка та играе във “В” – имат 1:1 шамп. титли!!! Дано се оправят иначе съгражданите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker