Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФиналътФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Мъри: Нервите взеха връх, имахме желание, но не се получи

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов говори след загубения финал за Купата на България от Лудогорец.

“Разочаровани сме от загубата. През първото полувреме играхме добре. При гола имаше нарушение, а след него нямаше мач. Получихме гол след нарушение срещу Доре. Нервите взеха връх. Не подобава на двата отбора да играят такъв финал. Аз казах, че имаше фаул срещу Доре. Накрая получихме и червен картон за фаул на тъча. Не казвам, че съдията ни е виновен, но все пак… Разочаровани сме. Искахме да вземем Купата. Имахме амбиция и желания, но не се получи. Собственикът ще каже дали Херо ще е част от отбора”, започна Станимир Стоилов.

“Имаше много напрежение в хората след грешките в една посока. Не знам дали Херо е спортно-технически директор, това ще каже собственика. Лудогорец вкара гол и спечели. Напрежението във феновете е заради това, че имаше много грешки и то все в полза на Лудогорец. Дано скоро да спрат тези грешки. Трябва да играем по-добре и по-уверено. Закъсняхме със селекцията, ще се опитаме да направим всичко възможно да вземем добри футболисти. Имаме добър отбор, дано да го доразвием”, завърши Мъри.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Момчитъта играхъ за чистъ на думатити!
    ПутяфЪр за винаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker