бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри иска да надцака Левски

Станимир Стоилов е готов с трансферните си планове за зимата. Специалистът иска да подсили отбора с поне двама футболисти в нападение, за да изглежда още по-конкурентен на Лудогорец и Литекс. За целта Мъри е набелязал две от звездите на Берое -Венци Христов и Давид Каядо. Последният има договор със старозагорци до края на настоящия сезон и още през зимата ще може да подпише с друг отбор. Той е мечта и за отбора на Левски, но едва ли “сините” ще успеят да се преборят с Ботев за подписа му.

Шефовете под Аязмото едва ли ще изпуснат да вземат нещо за португалеца. Именно подобен бе и сценарият преди година, когато Стефан Велев бе продаден на Левски, тъй като отказа да преподпише с клуба. Желанието на Мъри е Каядо да замести Тодор Неделев, който през януари ще се присъедини към Майнц 05. Ситуацията с Венци Христов е малко по-различна. Нападателят е обвързан със заралии до лятото на 2015 година. Най-вероятно обаче и това няма да се окаже пречка, тъй като пловдивчани са готови да извадят добра сума за национала. До момента през кампанията Ботев Пд е вкарал 23 попадения, толкова има и Лудогорец. Недоволството на Стоилов е породено от факта, че голяма част от тях са срещу сигурните изпадащи Пирин ГД и Нефтохимик.

В същото време СТК на БФС промени деня и часа на мача между Локо София и Ботев Пд. По програма той трябваше да се играе в петък от 16:30 часа и да се предава по ТВ7. След молба от страна на канарчетата обаче срещата бе изместена в по-удобно за феновете време. Така срещата ще се играе в неделя от 16:00 часа, но няма да бъде излъчвана по телевизията.

“Тема спорт” 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker