Ботев ПловдивФутбол

Мъглата около “Колежа” спира инвестициите на Румен Чандъров

Бизнесменът Румен Чандъров и неговите бизнес партньори не желаят да влязат официално в Ботев (Пловдив) поради една причина и тя е мъглата около стадиона на пловдивския тим, съобщава Sportal.bg. Милионерите имат план за развитието на клуба и са готови официално да се сдобият с акциите, но само при едно условие – да получат помощ от Общината за завършването на “Колежа”. Новият благодетел на “канарчетата” – Чандъров, на този етап все още не обявява причината за отказа да придобие собствеността и ловко избягва въпроса, който коментира половин Пловдив.

Чандъров е на мнение, че Ботев задължително трябва да завърши съоръжението, тъй като по този начин клубът ще има възможност да генерира сериозни приходи. Собственикът на частната школа ДИТ нееднократно вече е заявявал, че целта пред “жълто-черните” е постепенно да минат на самоиздръжка.

Чандаров е готов да инвестира още лични средства, за да даде начален тласък на пловдивчани, но трудно би се съгласил да се нагърби с изграждането на “Колежа”, който ще глътне 20 милиона лева. Бизнесменът беше изготвил план за стадиона, който не бе одобрен от кмета на града. Пълната мъгла, която цари около “Колежа” и неясното бъдеще, е основната причина ръководството на Ботев да не предлага нови договори на основните футболисти.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker