Локомотив ПловдивФутбол

Момчетата на Бащата крачат уверено към 1/2 финалите след победа над Локо София в първия мач (СНИМКИ)

Локомотив Пловдив победи отбора на Локомотив София в първия мач от 1/4 финалите за Купата на България. ”Черно-белите” показаха добра игра, особено през второто полувреме и така заслужено се наложиха с 2:1.

Домакините поведоха с 1:0 в 10-ата минута. Мартин Камбуров открадна топката и на контраатака пусна красив дълъг пас към Спас Делев, той напредна финтира Романов и стреля в гредата, а при добавката Ванчо Траянов откри за 1:0.

Четири минути по-късно, гостите изравниха след попадение на Шехуди. Трифонов центрира отляво, защитата на “смърфовете” не действа организирано като позволи на Шехуди да стреля с глава, а Господинов също не се намеси адекватно като позволи елементарно на топката да попадне в мрежата за 1:1.

В следващите минути след като получиха гола, “смърфовете” се опитаха отново да поведат в резултата. Първо Делев бе близо до отбелязване на гол от корнер, а след това Карагарен навлезе добре и стреля, но стража на гостите изби.

Малко след това, “черно-белите” изпълниха корнер след, който Ванчо Траянов стреля от извън наказателното поле, но неточно. Минута след това, Делев получи страхотен пас, остана срещу защитник на гостите, опита се да пусе към останалия сам Камбуров, но при паса сгреши.

Локомотив София можеше да си отбележи автогол, след като Траянов се опита да изчисти с глава, но вместо това затрудни максимално съотборника си Галев, който с плонж изби в корнера.

В 35- ата домакините имаха претенция за дузпа след като Траянов бутна Делев в наказателното поле, но втория падна прекалено лесно. След ситуацията се стигна до напрежение в ложата на домакините, където фактори от двата отбора си размениха обиди.

До края на първата част не се стигна до по-сериозни опасности пред двете врати и така Локомотив Пловдив и Локомотив София се разделиха на почивка при резултат 1:1.

Втората част започна с претенции за дузпа на домакините, след като Карагарен падна в наказателното после след контакт с Румен Трифонов. Телевизионните повторения обаче показаха, че главният рефер на срещата Станислав Тодоров е действал коректно като не е показал наказателен удар от бялата точка.

В 60-ата минута ”смърфовете” отново поведоха в резултата. Янко Сандански центрира добре отдясно към Йоан Ласиман, който стреля с глава през ръцете на вратаря Галев за 2:1.

Пет минути след това, старши-треньорът на домакините Христо Колев – Бащата направи първата си смяна. На мястото на Мартин Камбуров влезе Бранимир Костадинов.

В 77-ата минута пловдивчани отново имаха претенции за дузпа. Ласиман навлезе и падна на терена, но главния рефер на срещата отново не посочи бялата точка. Минута след това той напусна терена, на мястото на Бурабия.

Бранимир Костадинов можеше да покачи на 3:1, но удара му мина далеч от вратата на гостите. Минута след това, отново Йордан Господинов бе колеблив и не успя да действа адекватно, но за него късмет Шехуди не стреля точно.

В последната минута на продължението Здравко Илиев бутна на терена Даниел Генов и получи директен червен картон. Гостите получиха правото да изпълняват пряк свободен удар, от който не успяха да реализират и така Локомотив Пловдив победи в първата среща с 2:1.

Стартов състав на Локомотив Пд:

Йордан Господинов, Игнат Дишлиев, Александър Горанов, Здравко Илиев, Богомил Дяков, Ванчо Траянов, Бирсент Карагерен, Йоан Ласиман, Янко Сaндански, Спас Делев (84′ Якимов), Мартин Камбуров (65′ Костадинов)

Стартов състав на Локомотив Сф:

Валентин Галев, Александър Бранеков, Траян Траянов, Йордан Тодоров, Ламжед Шехуди, Антонио Ливраменто, Иво Иванов, Евертон Джилио-Том (7о’ Йорданов), Румен Трифонов, Даниел Генов, Владислав Романов

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

3 Коментара

  1. Няколко хубави неща видях днес-дойдоха доста повече хора от друг път.Спас Делев е жаден за игра,Ласиман е много добър,а имаме вече и още един спонсор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker