бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Много емоции и красива победа за Ботев U15 в дербито с Левски

Ботев се наложи с 3:2 над Левски в контролна среща при юношите до 15 години. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на “канарчетата” в “Коматево”.

Двата тима направиха приятен за наблюдаване в двубой, в който предложиха много емоции за около 100 зрители. “Жълто-черните” изиграха един от най-силните си мачове от началото на сезона и заслужено се поздравиха с крайния успех, публикува официалният сайт на клуба.

Още в първата минута възпитаниците на Георги Онов организираха многоходова атака, в края на която Бисер Бонев центрира към Милен Николов, който изпревари защитник и изведе ботевистите напред. В 7-ата минута гостите от София стигнаха до равенството след красив удар от над 20 метра – 1:1.

В следващите минути двата отбора се вкопчиха в здрава битка по целия терен. В 21-ата минута Атанас Стамболов пусна отличен извеждащ пас към Иван Аврамов, а роденият през 2004 година нападател овладя и с удар покрай вратаря се разписа за 2:1.

Това обаче не бе всичко за първата част и малко преди почивката “сините” отново изравниха. Столичани се възползваха от груба грешка в отбраната на Ботев и нападател останал сам срещу вратаря на “канарчетата” не пропусна – 2:2.

През второто полувреме головите положения бяха по-малко, като столичани така и не успяха да застрашат сериозно вратата на “жълто-черните”. В 61-ата минута ботевистите стигнаха до победен гол, след като Пламен Стаменов получи в наказателното поле и по най-добрия начин пусна към Никола Филипов, който на празна врата не пропусна.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker