бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Много добра новина за ст.”Христо Ботев”

Кметът на Пловдив Иван Тотев изпрати подкрепително писмо до ПФК “Ботев“, което отваря възможността клубът да кандидатства за финансиране под формата на заем пред Фонда за градско развитие за строителството на стадиона.

Документът бе издаден на основание на положителното становище на Междинното звено по приоритетна ос 1 по Оперативна програма “Региони в растеж“ 2014-2020 година. В него се подчертава, че проектът е в съответствие с приоритетите в Интегрирания план за градско възстановяване и развитие и се изразява принципна подкрепа за финансирането му чрез финансови инструменти по Приоритетна ос 1 на ОПРР.

От ПФК “Ботев“ АД информират, че необходимата техническа документация за извършване на строителството е изготвена, като трябва единствено да бъдат спазени процедурите за осигуряване на финансиране, за да стартира строителният процес. От ръководството потвърждават твърдото си намерение да изпълнят проект “Реконструкция, основен ремонт и реновиране на трибуните на стадион “Христо Ботев“ в рамките на договорения срок. Това съобщиха днес от пресцентъра на община Пловдив.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker