бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Митко Тонев: Мечтата ми е един ден да играя в Манчестър Юнайтед, искам да изведа Ботев на “Колежа” като капитан

Димитър Тонев е само на 19 години (роден е на 15. 10. 2001 г.), но вече има 31 мача за Ботев (Пловдив), в които е отбелязал 3 гола. Митко е юноша на “жълто-черните”, минал през всички формации и заслужено извоювал място в мъжкия отбор, а вече и в сърцата на феновете. Ето какво каза младият талант на пловдивчани за втория брой на бюлетин “Канарче”:

– Здравей, Митко! Би ли разказал за началото при теб – кой те запали по футбола и кога започна да тренираш?

По футбола ме запали братовчед ми Цветелин Тонев, който по това време беше юноша на Ботев Пловдив и тепърва навлизаше в мъжкия отбор на жълто-черните. Като всяко едно дете, ритах по 7-8 часа на ден с по-големите от мен и всеки път се хвалех вкъщи колко съм добър. Така един ден баща ми, без да ме предупреди, ме записа да тренирам в любимия ми отбор – Ботев Пловдив. Бях на 7 години (първи клас).

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Какво е нужно за пробив в мъжкия футбол?

Изискват се много усилия и влагане на тренировките. Трябва да тренираш наравно с “батковците”, без да изоставаш, за да може да получиш шанс. Също така през юношеските години трябва да си оставил следа и много добри впечатления, за да те интегрират в първия състав. Аз съм от златния набор на Ботев Пловдив и бяхме спечелили всичко възможно. Също така доминирахме в България всяка една година и така няколко момчета започнахме да тренираме с мъжете.

– Кои според теб са силните ти страни на терена?

Смятам, че това са техниката, боравенето с топката, както и влизането в комбинации на гъсто пространство и удари от далечно разстояние.

– А има ли такива, които мислиш, че трябва да подобриш?

Предимно физическите – издръжливост, взривна сила, мощност.

– Доста универсален футболист си – все пак, на коя позиция се чувстваш най-комфортно?

Най-удобно се чувствам на позицията атакуващ вътрешен халф, но също така мога да се справям много добре като външен халф. В Ботев играя в средата на терена, но в националния отбор по-често съм слаган като външен полузащитник.

– Кой е любимият ти световен футболист?

Кристиано Роналдо.

– А какви са най-смелите ти мечти, свързани с футбола?

Като малък мечтите ми бяха един ден да играя в любимия ми клуб в чужбина – Манчестър Юнайтед, както и да спечеля трофей с Ботев Пловдив. Но от скоро имам още една мечта – да изведа жълто-черния отбор с капитанската лента на стадион “Христо Ботев“.

bet365
– Освен футболист, ти си и верен фен на Ботев, включващ се с ентусиазъм във всички инициативи на привържениците на клуба. Тази емоционална обвързаност помага ли ти по време на мачовете или носи някакво напрежение?

Фен съм на Ботев Пловдив, както се казва, откакто съм се родил. Почти цялото ми семейство подкрепят отбора на Пловдив. От човек в агитката стигнах до футболист в мъжкия отбор, което за мен също е сбъдната детска мечта. Мисля, че това ми помага, защото познавам историята, знам колко голям е този клуб, какви футболисти са минали през него и колко велика публика има! Това ме задължава във всеки мач да давам максимума от себе си за любимия отбор!

– А какви са интересите ти извън футбола? Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Обичам да излизам с приятели и да се забавлявам, по много различни начини.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker