Ботев ПловдивДербито на ПловдивСъбитияФутбол

Митко Кърнев: Ботев (Пд) взима Дербито с минимална разлика

Дербито на Пловдив си има собствен характер. Много често резултатът на този мач няма значение от моментната форма на отборите. Това прави двубоя още по-непредвидим и зрелищен, каза пред в.”7 дни спорт” музикантът от D2 и отявлен фен на Ботев (Пд) Митко Кърнев.

“Рядко изпускам пловдивското дерби и често съм на трибуните. На това обаче няма да присъствам, тъй като ще съм в чужбина. Дербитата, които помня и са в съзнанието ми, са от детството. Говоря за края на 80-те и началото на 90-те години”, коментира Кърнев.

“Интересувам се от футбол и следя какво става в Ботев. Забелязва се подмладяване в отбора, което е голям плюс и мен като фен на клуба ме радва. Виждаме какво е положението във футбола и докъде стигнахме. Пускането на младоците в боя бе единственото правилно нещо, което можеше да направи Ботев. Знаем добре какви футболисти са излезли от школата и докъде стигнаха. В последните години пристигнаха много чужденци в Ботев, но сега вече се върнаха на младоците, което е чудесно”, коментира музикантът.

Прогнозата на Митко Кърнев е минимална победа с 2:1 за Ботев (Пд)!

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker