бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Митко Илиев: С всяка следваща победа амбициите ще се засилват

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе избран за играч №1 на 12-ия кръг в efbet Лига.

Той говори след получаването на наградата си, като заяви, че амбициите в тима тепърва ще се засилват.

“Радвам се, че отборът върви по възходяща линия, вкарва много голове. И в предишния кръг наш футболист спечели анкетата. Това показва, че работим правилно. Локомотив върви по възходяща линия. Надявам се да продължим така до края на сезона.

Мачовете от Европа понапълниха “Лаута”. Отливът на публика не е само при нас. Виновни за това са всички – треньори, ръководители, футболисти. Надявам се с тази резултатна игра да върнем феновете. Играем зрелищен футбол. В следващия кръг ни гостува ЦСКА и се надявам “Лаута” отново да се напълни. В началото на сезона си говорихме, че целта ни е първата шестица. Рано е да се афишират по-сериозни амбиции. С всяка следваща победа амбициите ще се засилват. За момента нещата ни се получават, но не трябва амбициите да надхвърлят възможностите ни.

Гонзо е известен в България, че е мъж на място, думата му тежи. Такъв човек е добре дошъл в клуба. Не само заради него се усеща подобрение в организационно ниво в Локомотив (Пловдив). Усеща се, че клубът е по-стабилен, има по-добра комуникация. Има още какво да се желае за да се сравняваме с най-добрите в България, но се вижда как се работи в един клуб долу на терена.

Въпросът за националния отбор не трябва да се задава към мен. Явно треньорът е преценил така. С моя повиквателна няма да се промени отборът, защото той не върви така, както се очаква. За всеки футболист е чест да носи националната фланелка. Но на всеки един българин е ясно, че националният отбор е на светлинни години от това, което трябва да бъде. Но поколението е такова. Последният силен национален отбор бе поколението на Димитър Бербатов и Мартин Петров. Вината не е само в ръководители и треньори. Всяка една държава минава през такъв период. Една Холандия бе в криза преди 5-6 години. Темата е дълга. Дано има някаква промяна, защото вече доста квалификационни цикли се отписват след третия мач”, заяви Илиев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker