бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Митко Илиев отговори на Петър Занев и скочи на съдията

Капитанът на “смърфовете” Димитър Илиев сподели впечатленията си след равенството на пловдивчани с ЦСКА-София от 20-ия кръг на efbet Лига. Футболист №1 на България за последните две години отговори на колегата си Петър Занев, който заяви, че “черно-белите” са играли като изпадащ отбор.

„Само битка, изключително малко смислени неща. С оглед заряда и начинът, маниерът на свирене на съдията – той спомогна да е това качеството. Мисля, че това е своебразен рекорд. Може би 1850 фаула. Такова нещо не съм виждал. Не съм статистик, но е някакъв рекорд. Когато трябва да се дават картони, не се дават, когато не трябва, се дават. Отборите прекалено много заложиха на битката и спокойствието. Имахме шанс да попарим ЦСКА, те имаха също половинчати положения. Казах, че това са равностойни отбора и равенството е закономерно”, започна Илиев.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Можеше да сме по-клинични в ситуациите ни, но не съумяхме. Веднъж стигнахме до добро положение. Трябва да отбележим, че играем с ЦСКА на „Армията”. Не е лесно и със сигурност равенството влиза в нашите планове. След като не можеш да победиш, е хубаво да печелиш точки. Надяваме се следващият мач да затвърдим битката и с голове да печелим”.
„Разбрах, че Занев е казал, че сме играли като изпадащ отбор. Щом имат амбиции да детронират Лудогорец, трябва да показват по-добра игра и при това положение, щом сме изпадащ отбор”, коментира Илиев.
„Срещу Лудогорец последните години им създаваме проблеми. Срещу ЦСКА играем много успешно. Загубихме един мач от последните пет след съдийско рамо. След като за двата обявени най-добри отбора, ги надиграваме, всеки в Локомотив трябва да се радва и да се гордее. Просто към това себераздаване и мъжка игра трябва да прилагаме самочувствие с топката. Понякога сме припряни, а няма защо. Сезонът е повече от добър. Трябва да задържим това темпо и след плейофите и да не повтаряме миналия сезон. Когато сме сочени за фаворити, трябва да печелим мачовете си”, завърши Митко Илиев.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker