ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Митко Джоров говори пред TribunaPlovdiv.bg за своето освобождаване от поста директор на ДЮШ на Локомотив (Пд)!

Изключително любопитна сага, с все още неясен край, се разрази снощи във футболен клуб Локомотив (Пд),

Малко след обяд в официалния сайт на “черно-белите” се появи изненадваща новина, че управителният съвет на Локомотив (Пд) е взел решение да се раздели с директора на своята ДЮШ Митко Джоров.

В последните 6 месеца специалистът бе на изпитателн срок, като след това се очакваше той да получи постоянен договор. До такъв така и не се стигана, като за сметка на това Джоров бе остранен от своя пост.

Тъй като нямаше официална позиция отстрана на ръковдоството на Локомотив (Пд) по случая, екипът на TribunaPlovdiv.bg реши да се свърже с Митко Джоров, за да разбере какъв е неговият коментар:

Г-н Джоров, каква бе причината, поради която Ви отстраниха от длъжността директор на ДЮШ в Локомотив (Пд)?

Мога само да кажа, че бях отстранен от клуба по правен и законен начин. Ръководството на клуба не ми е давало конкретни аргументи, но по закон един работодател може да не предлага договор на своя работник, ако не е останал доволен от него по време на изпитателния срок. А и също може да не му дава обяснение, както направиха те. Аз дойдох в клуба преди шест месеца с условието, че това е изпитателен срок. След това се очакваше да ми бъде предложен безсрочен трудов договор.

Как се озовахте в Локомотив (Пд)?

Досега съм имал четири предложения да дойда и да работя в Локомотив (Пд). Последното го приех. Миналата година имах предложение от Сдружение „Обединение за Локомотив (Пд)“ но не го приех. Като останах без работа се обадих на Велин Терзиев и Христо Бонев. Те ме представиха на Христо Крушарски. Предложих на господин Крушарски своите виждания затова как трябва да работи една детско-юношеска школа, които в общи линии са публикувани в интернет – “Колонката на треньора”. Той бе много доволен и ме прие с отворени обятия.

Следователно каква е причината да не се стигне до подписване на договор между Вас и клуба? 

По време на моя престой имаше няколко души, които бяха редовно на мачовете и тренировките на децата в ролята на „експерти“, за да наблюдават моята работа. Те явно бяха хората, които трябваше да оценят моите качества като ръководител. Какво обаче се случи след това, не знам. Аз лично не съм получавал някакви стойностни доводи за моето отстраняване. Щом не съм желан тук, аз, за съжаление, няма как да работя повече в Локомотив (Пд).

Обиден ли сте на някого в Локомотив (Пд)?

Колегите от ДЮШ ми дават пълна подкрепа. Родителите и децата пускат декларации в моя подкрепа. Господин Бонев и Велин Терзиев не са разочаровани от мен! Останалата част от пъзела не ми се коментира, така че няма обидени!

Още по темата: 

Изненада – Локомотив (Пд) освободи директора на своята школа!

Митко Джоров: Който си създава впечатления за мен на база чуждо мнение, няма как да повярва на моите качества

Юношите на Локо: Искаме Джоров обратно!

И родителите на децата в Локо поискаха Джоров обратно (декларация)

Подобни

3 Коментара

  1. Супер неадекватно поведение по време на официални срещи с което уронва престижа на Локомотив Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker