бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Министър на културата: Фен съм на Локо (Пд)!

Министърът на културата в служебното правителство и световноизвестен диригент – Найден Тодоров, е фен на футболния “Локомотив” (Пловдив). Това разкри маестро Тодоров в интервю за “24 часа”.

На въпрос има ли спортни пристрастия, министърът на културата разкри, че по наследство е станал привърженик на “смърфовете” от Пловдив – заради баща си, запален по “черно-бялата” идея. Маестро Тодоров разказа и забавна история как като малък се е опитвал да се отърве от постоянното ходене по мачове “по задължение”. Резултатът от следването на бащиния пример обаче е актуален и днес – популярният по целия свят диригент си остава привърженик на “черно-белите”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Като малък бях принуден да бъда спортен фен, по семейна традиция трябваше да бъда фен на “Локо” (Пловдив). Аз и до ден днешен съм фен на “Локо” (Пловдив). Но в онези години баща ми може би малко прекали – трябваше да ходя на всички мачове заедно с него и с неговите приятели. В един момент реших, че не искам повече, но той държеше да ходим на всеки мач на “Локо”.
Тогава реших, че ще намеря верния начин да го откажа да ме взема със себе си. Бяхме на стадиона и всички реагираха разпалено на случващото се на терена. Изчаках неговите приятели да слушат и започнах да задавам въпроси: “Татко, тази топка защо я гонят по терена? Не могат ли да я хванат с ръка и да я хвърлят, защо трябва само с крака – да я гонят и да я ритат?”.
Постарах се да го изложа максимално, за да спре да ме води на мачове със себе си. (Смее се.) Но в крайна сметка си останах фен на “Локо” (Пловдив)”, разкри Найден Тодоров.

Той е роден в Пловдив на 8 април 1974 г. Диригентът министър коментира и факта, че спортът и културата са най-добрите посланици на България по света.

bet365
“Ще дам пример. Преди години бях студент във Виена и имах проблеми с различни мои професори, които казваха: “А, онова, българчето”. До един момент. Световното първенство по футбол през 1994 г. Един от моите професори счупи витрина, докато разправяше разпалено какъв шут има Стоичков. Христо Стоичков, на когото всички ние му се радваме по един или друг начин, приемаме го и с шеги, той накара да се говори за България. Няма какво да говоря за Димитър Бербатов, за Григор Димитров… Може да се говори за много спортисти.
Същото е и в културата. Особено музикантите, тъй като в музиката няма езикова бариера, музиката е интернационално изкуство. И като започнем да си говорим по света за българските певци и музиканти, се оказва, че в действителност спортистите и хората на изкуството са онези посланици на България, които все още пазят нашия имидж по света”, заяви министър Найден Тодоров.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker