Ботев ПловдивФутбол

Минев иска да си ходи от Ботев, от клуба го искат за още година

Ветеранът на Ботев (Пд) Йордан Минев е пред раздяла с отбора. Защитникът е заявил директно пред ръководството на клуба желанието си да си тръгне, твърди „Меридиан мач“.

Той иска да разтрогне договора си с клуба по взаимно съгласие и да напусне още през зимата. Известно е, че Минев има оферта от лидера във Втора лига Царско село и там може да се събере с брат си Веселин. Футболистът явно осъзнава, че ще има много по-малко напрежение в малкия столичен отбор, а и оттам предлагат по-дълъг договор на 38-годишния ветеран.


От Ботев обаче ще направят последен опит да задържат Минев в редиците си. „Жълто-черните“ му предлагат нов едногодишен договор, който ще изтече през лятото на 2020 година, когато играчът ще е на близо 40 години. От клуба обаче признаха, че ако Минев е твърдо решен да си тръгне, няма да му правят проблем.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker