Ботев ПловдивФутбол

Минал през Локо Пд и ЦСКА акостира в Коматево

Бившият играч на ЦСКА Александър Бранеков може да просължи кариерата си в “А” група. Интерес към опитния играч има от Ботев. 29-годишният бранител през последния сезон се подвизаваше в родния си клуб, но преди 2 дни беше освободен от “Армията” по много странен начин.

Преди Нова година Бранеков получи тежка контузия на коляното и на практика през пролетта се възстановяваше след операцията, съобщава “7 дни спорт”.

От Ботев вече са се свързали с играча, като са му предложили да подпише с “жълто-черните”. Проблем обаче може да се окаже, че пловдивчани могат да му предложат максимум 3 хиляди евро, колкото е таванът на заплатите в клуба.

В момента в Ботев има недостиг на бранители и затова треньорът Николай Костови ска да подсили тази зона. Преди дни от отбора си замина Даниел Златков, чийто договор изтече и не му бе предложен нов.

Снимка: sportal.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker