Извън БългарияЛегендиПловдивчаниФутбол

Меси: Ако не беше Стоичков, нямаше да ме има

Ако не беше Христо Стоичков, нямаше да има Лионел Меси. Това призна самият аржентински футболист, в интервю пред Камата.

Стоичков е репортер на “Унивижън”, като разговорът между двамата бе именно пред въпросната медия.

За интервюто, посветено на предстоящото юбилейно издание на Копа Америка, Лео дари Стоичков със свои обувки с автограф. А в замяна получи албума “Стоичков: Това съм аз!”.

Аржентинецът веднага се поинтересува как е направен и какво трябва да подготви, за да има свой. А заради бенефисния мач на Камата на 20 май фотоалбумът ще се преиздава, защото търсенето е голямо, а само щастливците в сектор „А” имаха възможност да купят с билети последни бройки от тежащата около 2 кг книга.”Горд съм, че ме сравняват с теб!”, обърна се в интервюто си уругвайският нападател Луис Суарес към Стоичков. И двамата са известни като буйни характери и великолепни голмайстори.

Неймар отмени първоначалната дата за интервюто и като извинение се появи пред Камата с дарове – фланелка, топка, обувки… “За мен е невероятна чест, че в бразилския национален отбор нося фланелка с №11 – каза новата звезда на “селесао”. – С нея е играл идолът ми Ромарио”.

В “Унивижън” са на “осмото небе” от мисията на Стоичков на испанска земя и в ефира на медията го нарекоха Агент 008. За тв гиганта като сбъдната мечта са ексклузивните интервюта с 8 от големите звезди на Копа Америка – Меси, Неймар, Суарес, Дани Алвеш, Хавиер Масчерано, Клаудио Браво, Диего Годин и Хосе Хименес. Казно накратко – 8 интервюта от Агент 008.

“Труд”

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker