бетано най-добър сайт за слот игри
Букмейкърски новини и казино бонусиЛевски СофияПърва ЛигаЦСКА София

Мега Бонус за Вечното Дерби те очаква сега!

Може би най-чаканият мач в българския футбол, а именно вечното дерби между Левски и ЦСКА-София отново се задава. В неделния ден отново двата отбора с най-голяма фенска маса ще премерят сили както на терена, така и на трибуните.

“Сини” и “червени” ще търсят победата от първата минута, а също така и званието властелин на София поне до следващото издание на вечното дерби.

ВЗЕМИ БОНУСА ЗА ДЕРБИТО ➡️

Специално за това голямо дерби от bwin предлагат страхотна промоция, като при залог от минимум 20 лв. вие ще получите два FreeBet бонуса по 6лв единия.

Ето какво трябва да направите за да вземете промоцията:

  • Регистрирайте се в bwin – линк за регистрация – ТУК 
  • Записване за промоцията
  • Постави единичен залог за поне 20лв. (до началото на двубоя, мин. коефициент 2.00), на мача Левски София – ЦСКА София, планиран за 18 септември т.г.
  • Получаваш 2 FreeBet бонуса по 6лв. всеки: един FreeBet за ползване на живо на дербито И един FreeBet за ползване на живо на който и да е мач от УЕФА Лига на нациите, започващи през следващата седмица.
  • + Получаваш Бонус Нов Клиент от до 222лв. за Спорт

 ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Двата отбора влизат в срещата с малко по-различни настроения. Левски загуби последния си двубой при визитата на Локо (София) в “Надежда”, докато ЦСКА се справи на “Българска армия” със Славия.

Очакванията са националният стадион “Васил Левски” да бъде доста пълен, като на трибуните ще има около 25 хиляди зрители. Срещата между двата вечни съперника е утре (неделя) от 16:45 часа.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker