бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

МВР Пловдив: Полицаи са били нападнати от фенове на Локомотив Пловдив

МВР Пловдив излезе със съобщение за случилото се днес меле между униформени служители и привърженици на Локомотив Пловдив.

“Инцидентът е станал днес, около 17.20 часа, на бул. „Менделеев” в Пловдив преди началото на футболната среща между Локомотив – Пловдив и Берое – Стара Загора. Привърженици на пловдивския отбор се приближили към полицейски служители, охраняващи в района на стадион „Лаута”. Групата били въоръжена с палки и камъни и първоначално отправили закани и заплахи към униформените, а след това се стигнало до саморазправа. В настъпилата схватка е постадал полицай, който е ударен по главата. Състоянието на служителя е стабилно, оказана му е спешна медицинска помощ. В ареста на Пето РУ за 24 часа са задържани 10 души, сред които и двама непълнолетни. Случаят е докладван на Районна прокуратура – Пловдив.”

Привърженик на Локомотив в тежко състояние 

Привържениците на Локомотив: Има ли закони в България, има ли демокрация, има ли право? (декларация) 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Буферите скачат на марулите и куките после реват като жени че ги били хахаха… всяка жаба да си знае гьола

  2. Това ли скалъпихте? Това ли ви дава право да вкарвате хора по болниците, без дори да има обвинения срещу тях? Живеем в индианска държава, в която всеки Ханко Брат с палка е на почит и си мисли, че е над закона. Но знаете ли какво, ще страдате, всички тези, дето сте там, за да опазвате реда, а вместо това го рушите, ще страдате. Само който не е имал вземане-даване с тези комплексирани копелета, не е страдал. От все сърце ви пожелавам всичко най-лошо да ви се стовари със зверска сила, на вас и вашите деца, затова, че си мислите, че сте повече от българския гражданин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker