Локомотив ПловдивФутбол

Мач ще има! От ръководството на Локомотив увериха, че ще търсят виновниците

Срещата между Локомотив Пловдив и ЦСКА ще се състои, научи TribunaPlovdiv.bg.

От клуба увериха, че няма да има никакви пречки за това да се проведе двубоя от 33-я кръг на родната “А” група. Работници неуморно се трудят върху поддръжката на терена, за да може да се възстанови до следващите седем часа. Ръководството на “черно-белите” е силно възмутено от невъздържаната проява на привържениците, които са обезобразили терена. Те увериха, че ще търсят виновника за случилото се, но едва ли ще стигнат до някакъв резултат.

TribunaPlovdiv.bg припомня, нашата медия първа съобщи, че “Лаута” осъмна с опожарен и издълбан терен. Привържениците на “черно-белите” са крайно недоволни от слабата и симулативна игра, както се изразиха те вчера, когато нахлуха на терена и прекъснаха тренировката на пловдивчани.

Още за Локомотив :

Само в TribunaPlovdiv.bg: Лаута осъмна с изгорен терен и свастики (СНИМКИ)

Вероятните състави на Локомотив и ЦСКА 

СНИМКИ: Търпението на „Лаута“ свърши: Привърженици нахлуха на тренировката на Локомотив

TribunaPlovdivTV: Станков: Не знам какъв е проблемът на привържениците, те трябва да подкрепят отбора 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

  1. К’во ще търсите бе цървули Блултрасите са виновни същите дето изпотрошиха седалките на тререна на децата….хахахахахахаха Всичко се връща на този свят.

    1. Андреева 19->2010г., как може да сте толкова награмотна, на село не ходите ли на училище.
      Извинявам се Андреева, но ако ви е мухлясал паркизана може и от това да е, но поне Алах е вас.

    1. Ти ли говориш за пример бе потник! Вие ли сте примера за това как се подкрепя или за това как се разрушава един голям клуб като нашия?!

      ХОРА КАТО ТЕБ СА СРАМ ЗА ЛОКОМОТИВ И СРАМ ЗА ПЛОВДИВ! МАМА ВИ ДЕЙБА И ТЪПАНАРИ, НАГЛОСТТА ВИ СТИГНА ДО РАЗМЕРИ НЕПОЗНАТИ ЗА НИКОЙ! ВЪН ОТ ЛАУТА, ПЛАТЕНИ И ДРОГИРАНИ ПОТНИЦИ! 

      1. Проститутко, няма ли да загасиш компютъра малко :) Не си спрял да пишеш цял ден или си поредния платен писач на санданската свиня или си доста безмозъчен папагал, който си няма друга работа :) Тия “потници”, дето им викаш, са причината Локомотив да го има и ще го има за напред и вземете си го набийте в тъпите кратуни ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker