Локомотив ПловдивФутбол

Мач “Задължителен” за Локомотив (Пд) в събота по обяд

Този следобед от 12:30 часа Локомотив (Пд) приема Витоша (Бистрица) в среща от 13-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините на “Лаута” ще направят опит да спрат серията си от две поредни загуби и общо три мача без успех. Гостите обаче не са в много по-добро положение преди днешната среща и записаха две поредни поражения в предните два кръга. Точно поради тази причина и те не могат да си позволят нова грешка, така че можем да очакваме доста интересен сблъсък.

Освен всичко друго обаче Локо се намира и в голова суша. В последните си три мача пловдивчани не успяха да отбележат нито едно поадение. А днес задължително трябва да намерят към гола, ако искат да вземат трите точки. Това обаче ще трябва да се случи в отсъствието на един от основните атакуващи играчи на тима – Анте Аралица – който е контузен и няма да вземе участие в срещата.

Треньорът Бруно Акрапович се очаква да пусне в игра Луков на вратата и пред него Петрович, Георгиев, Езе и Томашевич в отбрана. Ангелов и Банович ще са двамата опорни халфове, а Буна и Карагерен ще действат по крилата. Илиев ще води атаката, а зад гърба му ще действа Умарбаев.

В същото време Витоша не може да разчита на контузените Рения и Милев. Треньорът Росен Кирилов най-вероятно ще заложи на Василев под рамката и Гьонов, Милчев, Купенов и Гочев в защита. Лазаров ще играе като дефанзивен полузащитник, а Котев и Христов ще оперират в средата на терена. Садула и Вълчанов ще действат по двете крила, а голове в предни позиции ще се чакат от Долапчиев.

Вероятни стартови състави:

Локомотив (Пд): Луков, Петрович, Георгиев, Езе, Томашевич, Ангелов, Банович, Карагерен, Умарбаев, Буна, Илиев

Витоша (Бистрица): Василев, Гьонов, Милчев, Купенов, Гочев, Лазаров, Вълчанов, Котев, Христов, Садула, Долапчиев

Главен съдия: Драгомир Драганов

Групата на Локомотив за домакинството на Витоша

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker