Ботев ПловдивТопФутболЦСКА София

Мачът на годината за Ботев настъпи! 18 000 на “Колежа” мечтаят за нов финал

Ботев (Пловдив) приема ЦСКА-София в мач-реванш от полуфиналите в турнира за Купата на България. “Канарчетата” спечелиха първата среща в София с 1:0 и всичко освен загуба ще класира пловдивчани на нов финал в турнира.

Възпитаниците на Душан Керкез ще имат подкрепата на препълнения стадион “Христо Ботев”, като абсолютно всички над 18 000 билета бяха изкупени.

profittips-the best football tips

Двубоят ще бъде ръководен от Волен Чинков, а началният час на мача е 18:45. Иначе бултрасите ще се съберат още в 10 часа на “Колежа” за подготвянето на хореографиите.
“Жълто-черните” ще заложат на всичко най-добро, с което разполагат, като наказани футболисти няма. Ивелин Попов вече изтърпя наказанието си от първия двубой между двата тима и днес ще бъде налиния.
Същевременно “червените” ще бъдат без своята звезда Фернандо Каранга, който неразумно си изкара жълт картон, дразнейки публиката на Левски. Общо взето останалата част от тима на Стамен Белчев е налична, с изключение на Мартин Стойчев. Възможно е националът Иван Турицов, който се възстановява от контузия, да се завърне в групата на софийския тим. На линия ще бъде и Християн Петров, който беше сред резервите срещу Левски.
Мачът има по-особено значение за ЦСКА – София и по друга линия, освен билета за финала, който ще донесе на победителя. Това ще е първи двубой на “червените” след ерата “Гриша Ганчев”. Както е известно, вчера на официалния сайт на клуба беше съобщено, че бизнесменът и неговият син Данаил се оттеглят от управлението на клуба от Борисовата градина.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker