бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Мартин Камбуров за Ботев: Във футбола не всичко е пари

Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров не пропусна да се заяде с големия градски съперник Ботев Пловдив и заяви, че във футболна не всичко е пари.

„Трябва да се борим за класиране в първата седмица. Това трябва да ни е целта. В началото на втория полусезон ще ни бъде тежко. Имаме два мача срещу ЦСКА и Левски, а след това ни предстои гостуване. Ще ни бъде тежко“, коментира Камбуров.

„Реално не би трябвало да сме пред Ботев, защото те са с по-голям бюджет. Във футбола не всичко е пари, в някои случаи и сърцето играе. Най-жалкото е, че те ни победиха в дербито, но се надявам, че ще се реваншираме пред нашата публика през втория полусезон“, добави нападателят.

„Мисля, че срещу ЦСКА и Левски ще играем по-освободено и ще се забавляваме на терена, защото срещу нас няма да има толкова голямо напрежение. Какви ще бъдат резултатите ще видим“, каза още Мартин Камбуров пред “Дарик”.

Подобни

4 Коментара

    1. не случайно Марто се е влюбил именно в Локомотив , а не в Ботев.И до ден днешен той не е споменавал за любов към Путяф.Завиждайте , но той обича нааас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker