бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Марков: Осмото място не ни отива, работим усилено по селекцията

Спортният директор на Ботев (Пд) Георги Марков не изключи възможността То­дор Неделев да се завърне в тима. Националът така и не успява да се наложи в Майнц 05, а наскоро от там заявиха, че може да го пратят в друг отбор под наем.

“Работим усилено по селекцията. Ще вземем не повече от трима-четирима нови. Още не сме говорили нищо с Тодор Неделев. Не знаем какви са му отношенията там, ще го преотстъпват ли, или няма. Добре дошъл е, ако може да го вземем”, коментира Марков пред в.”Тема Спорт”.

“Още никой официално не е освободен. В процес на разговори сме. След Нова година ще има повече яснота за бройката и имената на играчите, с които евентуално ще се разделим”, добави шефът при “канарчетата”. Очаква се махнатите да са 8, като първи в списъка са Пламен Николов и Даниел Ге­нов.

Относно новите собственици, които трябва да поемат властта в клуба в началото на януари, той сподели:

“Хубаво е Ботев Пловдив да има повече спонсори и повече хора, които помагат за развитието на отбора и футбола в България. Очаквам много по-добро представяне през пролетта. На Ботев Пловдив осмото място не му отива. Целта ни е по-предно класиране. Може и да сме четвърти, във футбола всичко е възможно. Важното е сега да направим добра селекция и подготовка и с нужната концентрация и мотивация да победим Локомотив Пловдив в първия кръг”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker