ВолейболМарица - жени

Марица с място в Европа след триумфа за Купата

Престижна квота за европейските клубни турнири успя да извоюва отборът на Марица, след като триумфира в турнира за Купата на България! Европейското волейболно пътешествие за “пловдивчанки” започва през есента, когато те ще представят страната ни в третия по сила европейски клубен турнир “Челъндж къп”.Така дори и да не успее да грабне шампионската титла от Националната лига в средата на май, Марица пак ще получи шанс да защитава родната чест и слава в престижни мачове срещу отбори от Стария континент!

И въпреки огромната вълна от положителни емоции, която заля всички, работещи за благото на клуба, в последните 48 часа, нов изключително заплетен ребус се изправя пред екипа на Иван Петков, само три дни след историческия мач срещу Левски.Така в сряда на 22 април от 18:00ч. в спортната зала на ПУ, „пловдивчанки“ посрещат ЦСКА (София) в първи полуфинален мач от плейофната фаза на Националната волейболна лига за жени.Ответният двубой е на 24 април (петък) от 17:00ч. в столичната зала “Васил Симов”. Серията се играе до две победи от три срещи, като при евентуална нужда от изиграването на решителен трети мач между “жълти” и “червени”, това ще стане в Пловдив на 28 април от 18:00ч.
В другия полуфинал сили ще мерят шампионите от Левски и останалият на четвърто място в крайното класиране на редовния сезон отбор на Казанлък (Волей). Мачовете между тези два тима са насрочени за 22 април от 17:00ч. в София, 25 април от 17:30ч. в Казанлък, 28април 17:00ч. отново в столицата.
Победителите в двата полуфинала излизат един срещу друг на 2-ри, 5-ти и евентуално 8-ми май!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker