МарицаФутбол

Марица се подсили с бивш играч на Локомотив (Пд)

Отборът на Марица продължава тренировки в зала. Това ще продължи до края на седмицата, а от понеделник, тимът ще тренира на терена в с.Войсил.

“Надявам се до понеделник снегът да се стопи изцяло и отборът да тренира отново пълноценно, тъй като тренировките в зала ни ограничават. По всяка вероятност до края на подготовката ще тренираме именно на терена в село Войсил, за да запазим тревното покритие на стадион “Марица” за първенството”, сподели старши-треньорът Стоян Димитров.

В събота – 30-ти януари, от 12:30 часа “жълто-сините” ще изиграят контролна среща с момчетата от Ботев U19. Срещата ще се проведе на базата на “канарчетата” в пловдивския кв.”Коматево”. Във вторник 2-ри февруари “Марица” ще изиграе нов спаринг, като този път възпитаниците на Стоян Димитров ще гостуват на отбора на “Димитровград”, както е заложено в програмата за предсезонната подготовка. Мачът е с начален час 13:30.

Относно състава, старши-треньорът Стоян Димитров заяви, че двамата футболисти, които започнаха подготовка с отбора, са преминали пробите успешно и ще останат в състава. Това са Андрей Атанасов (на снимката) и Димитър Мичков. Атанасов е набор 1987, юноша на Янтра (Габрово) и има солиден опит в “Б” и “А” група. Състезавал се за отборите на Шумен и Черноморец (Поморие) в “Б” група, както и за Локомотив (Сф), Ботев (Вр) и Локомотив (Пд) в “А” група. В чужбина нападателя е играл в арменски и малтийски отбори.

Димитър Мичков идва от Несебър и е юноша на Ботев, където играе до 21 годишна възраст. Защитникът вече е бил за кратко в състава на “Марица” през 2013 година. От понеделник с отбора тренира и Виделен Сердарски, който със сигурност остава край захарната фабрика.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker