ДюшМарицаФутбол

СНИМКИ: Марица е шампион при набор 2004

Отборът на „Марица“ – деца набор 2004 с треньор Георги Онов постигна страхотен успех, като стана шампион в първенството „Футбол 7“ в тази възрастова група. Момчетата доказаха с впечатляващото си представяне, че напълно заслужават това свое класиране, като не оставиха абсолютно никакви шансове на конкурентите си.

В последния мач за сезона „Марица“ победи „Асеновец“ с 5:1 и узакони нещо, което беше ясно много отдавана: „Марица“ е шампион!!! Тимът завърши с пълен актив от точки – 51, без да допусне нито едно равенство или загуба: 17 победи от 17 мача и отчайващата за останалите отбори голова разлика 117:23. Далеч назад в крайното класиране останаха вторият „Ботев“ с 40 точки, третият ,,Локомотив“ (Пловдив) с 37, и четвъртият ,,Металик“ (Сопот) с 33 точки. Така малките “жълто-сини” надежди напълно заслужено вдигнаха шампионската купа над главите си и доказаха, че школата на “Марица” е жива. Момчетата бяха горди и щастливи от представянето си през сезона.

marica 2004

Още по-горди и щастливи бяха техните родители и техният треньор Георги Онов. Той се доказа като един млад и много перспективен специалист. На награждаването в неделя, освен купата, индивидуални награди получиха Иван Аврамов за най-добър голмайстор с цели 47 гола и Даниел Гичев за най-добър полузащитник. Това е още едно признание за резултатите постигнати от самите тях и отбора като цяло. Класирането на “Марица” в първенството „Футбол 7“ (деца набор 2004) е гордост за всеки фен на този пловдивски клуб с огромни традиции в ДЮШ.

marica 2004 1

И въпреки проблемите в клуба, сплавта от добър треньор, трудолюбивите и напористи деца и амбициозните им родители даде резултат. И то какъв… А за всички хора, които обичат този спорт и то в най-чистата му форма, остава да пожелаем още много успехи на треньора Онов и на момчетата му. Защото някой ден може тези, сега малки момчета, да са гордостта на футболна България, а купите и наградите получени в неделя, да са просто началото на нещо голямо… Нека им го пожелаем!

marica 2004 2

„Марица“ – деца набор 2004, състав:

Вратари: Антонио Георгиев и Кристиян Кръстев.

Защитници: Тодор Кузманов, Ерик Емилов, Петър Драганов, Траян Бекиров, Румен Димитров и Димитър Милчев.

Полузащитници: Даниел Гичев, Петър Петров, Борис Хаджиев, Кристиян Коджабашев, Иван Аврамов и Димитър Лулчев.

Нападатели: Християн Димитров, Никола Гергински, Здравко Щерев, Александър Димов, Пламен Пенев и Андрей Цой.

Треньор на отбора: Георги Онов

Официална Фейсбук страница на Марица

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker