Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛегендиФутбол

Марин Бакалов: Това е Дербито на България, градът трябва да мирише на футбол

Рекордьорът по мачове в “А” група и славен футболист на Ботев (Пд) Марин Бакалов очаква дербито на Пловдив с голям интерес.

“Голям мач, който се очавка със сериозен интрес, след като Левски и ЦСКА няма как да се срещнат в “А” група. Незавидното положение, в което се намират и двата отбора, малкият точков актив не вярвам да повлияят. И Ботев (Пд) и Локомотив (Пд) имат по-голям потенциал и вярвам, че в най-скоро време ще го разгърнат”, сподели бившият футболист и шеф на “канарчетата”.От година и половина обаче той не е в клуба.

“Очаква ни непредвидим сблъсък. Ще прехвърчат искри на терена. Надявам се хората да останат доволни. Повече от всякога футболът ни се нуждае от такъв мач. Надявам се да стане хубав сблъсък, от който да мирише на футбол. И в двата тима има много опитни състезатели, които могат да приудадт блясък и класа на Дербито”, завърши за в.”ТемаСпорт” Марин Бакалов.

Следи всичко преди и след Дербито на България със специалната категория на TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker