Извън БългарияНационалиФутбол

Македонците тренират с пушки за България, били световна сила, българите – тотални слабаци

Македонският национален отбор по футбол се подготвя за предстоящата контрола с националния отбор на България по интересен начин.

Макетата, явно се готвят за война, като вместо с топка, те тренират с пушки.

Македонският вестник “Спорт” публикува снимка, на която националите на съседката ни са грабнали в ръце по пейнтбол пушка в часовете преди двубоя.

”Уважение за България, която победи Португалия, но то ще е до началото на мача, след което трябва да влезем борбено в двубоя само за победа. Всички искаме да победим. Всички, които твърдят, че победата не е важна, си търсят оправдание. Всеки наш противник има слаби страни и ние ще ги намерим”, твърди селекционерът Игор Ангеловски.

“Не очаквам тежък мач срещу България. Нашият противник победи Португалия, но го направи с едно голово положение. Мен лично не ме интересува резултатът, на терена трябва да дадем максимума. Атмосферата никога не е била по-добра и се надявам, че това ще донесе резултат”, коментира с голямо самочувствие македонският футболист на Аустрия (Виена) Ванче Шиков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker