Левски СофияПърва Лига

Мажоритарният собственик на генералния спонсор на Левски с важна новина за клуба

Мажоритарният собственик на Палмс Бет – Мило Борисов, чиято компания е генерален спонсор на Левски разкри много важна новина, която е свързана с клуба.

След като телефонът на Борисов изтече в левскарски групи във Фейсбук, десетки привърженици му изпратиха съобщения и му позвъниха с пожелания за рождения му ден, пише “Гол.Бг”.

Той сподели, че не е пропуснал нито едно обаждане и е разговарял лично със всеки, като е отговорил на всяко съобщение във Вайбър. „Повечето бяха положителни, но имаше и критични, затова поканих някои от феновете на среща, за да коментираме въпросите, които задават. Не бягам от диалог с привържениците и бих се радвал на среща с тях. Виждам, че имат много въпроси лично към мен и с удоволствие ще отговоря, стига това да е в моите компетенции като краен собственик на генералния спонсор на ПФК „Левски“, обясни Мило Борисов.

Той уточни, че е бил попитан как клубът обслужва задълженията към НАП. „Тук е мястото да изкажа благодарност на ръководството на „Левски“, че за първи път от 2020 година дългът към НАП намалява и скоро ще има официално съобщение от ПФК „Левски“ с точни цифри за първото полугодие на 2023 година“, каза още той.

„Имаше въпроси и затова дали подпомагаме клуба за нови трансфери. Искам да отбележа, че чрез Фондация „Спорт в България“, на която аз и сестра ми Роси МакКий сме учредители, през месеците април и май на текущата година направихме целеви дарения от общо 180 000 лева, с които ПФК „Левски“ заплати трансфера на Джавад Ел Джемили. Надяваме се, че този млад футболист тепърва ще покаже качества и ще допълни сполучливо селекцията в клуба. Има и много други въпроси, на които с удоволствие ще отговоря на открита среща с привържениците на ПФК „Левски“, допълни Мило Борисов.

Снимка: Фейсбук

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker