Ботев ПловдивТопФутбол

Лъчо Балтанов: В Коматево обикновено побеждаваме Левски, няма да кажа лоша дума срещу Ботев

Бившият играч на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов за пореден път заяви, че не си е тръгнал от “жълто-черния” клуб по собствено желание. Той допълни, че въпреки всичко няма да каже лоша дума за “канарчетата”.

“Не си тръгнах по собствено желание от Ботев, но не очаквайте да кажа лоша дума за клуба. Няма фаворит в този мач. Срещу Левски винаги е било трудно. На Коматево обикновено сме побеждавали Левски. Надямам се момчетата да се мотивират, да се отърсят от напрежението и да спечелят срещу Левски.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В тима мисля, че има много добри футболисти. При първия съдийски сигнал всички ще забравят за проблемите си и ще дадат всичко от себе си, за да спечелят мача с Левски. Винаги феновете на Ботев са правили добра атмосфера. На Коматево няма много места, но винаги сме усещали подкрепата на привържениците ни”, заяви Балтанов за “Хоризонт”.
“За 7 години в Ботев съм имал много хубави моменти, но и лоши. Няма да кажа лоша дума за Ботев. Дано се намери стабилност в тима, защото това ще се отрази за доброто представяне на Ботев. Да има човек, който ще помага, за да може Ботев да се бори за призовите места в първенството.
Никой не ми е дал обяснение защо си тръгвам. Казаха ми “Така трябва да бъде”. Надявам се Ботев да се стабилизира. Пазя отлични спомени от престоя си в Ботев. Не бива обаче да се правят драми от една или две загуби. Да се дават крайни оценки кой става и кой не”, завърши халфът.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker