Локомотив ПловдивФутбол

Лудогорец победи Локомотив и почти сигурно изхвърли “смърфовете” от Купата на България

Отборът на Лудогорец победи с 2:0 тима на Локомотив Пловдив в първия мач между двата отбора от полуфинала за Купата на България.

Срещата се игра в Разград на стадион “Лудогорец Арена” пред близо 500 зрители.

През първото полувреме “смърфовете” седяха добре на терена, но за тяхно нещастие Луму реализира кравсив гол в 44-ата минута и така на полувремето разградчани вече водеха в резултата. През втората част “черно-белите” получиха няколко шанса за гол, но не успяха да реализират, а Христо Златински бе точен от дузпа за 2:0.

Двубоя започна с лека преса на домакините, като бившият футболист на “черно-белите” Христо Златински стреля опасно, но Кирил Акалски улови кълбото. Три след това Локомотив отговори с добра атака, но Крис Гади центрира лошо и топката попадна в ръцете на Чворович.

В 17-ата минута Мартин Камбуров получи топката след страхотно центриране, но се забави и тя му бе избита. Минута след това той отново получи шанс за гол след като Чворович изпусна кълбото в наказателното си поле, но бързо той се поправи и улови.

Петнадесет минути по-късно Локомотив изпълни два корнера след, които не се стигна до нищо по-сериозно.

Минута преди края на първото полувреме Луму навлезе добре от дясно и стреля красиво като топката изписа красива парабола и влезе във вратата на Кирил Акалски.

Така на полувремето двата отбора се оттеглиха при преднина на домакините с един гол. Втората част започна с добро положение за разградчани като Мисиджан стреля, но неточно.

В 50-ата минута Мартин Камбуров получи шанс за гол от пряк свободен удар, но стреля в стената. Минута след това Акалски направи страхотно спасяване след удар на Безяк, който със сигурност влизаше във вратата на гостите.

Старши треньорът на Локомотив Александър Станков направи първата си смяна като Спас Делев напусна на мястото на Тижани Белаид.

В 64-ата минута Ангел Йошев фаулира в наказателното поле Безяк, като главният рефер на срещата Христо Ристосков посочи точката за изпълнение на дузпа. Зад топката застана Христо Златински, който не сгреши и покачи на 2:0.

Пет минути след това Лудогорец остана с човек по-малко на терена след втори жълт картон на Александър Александров. Александър Станков потърси острова в атаката на отбора си и направи втора смяна. Мендес се появи на мястото на Н’Дайе, а Дани Кики на мястото на Крис Гади.

Десет минути преди края на двубоя Ешпиньо стреля опасно по земята, но Кирил Акалски улови. Малко след това Намуши се контузи и напусна терена.

В добавеното време Дани Кики стреля страхотно, но Чворович улови и така Лудогорец победи с 2:0 тима на Локомотив.

Стартов състав на Локомотивloko za klasirane:

23
Акалски
6
Йошев
18
Георгиев
33
Тунчев
30
Тодоров
22
Н'Дайе
99
Намуши
87
Фераресо
91
Гади
7
Спас Делев
11
Камбуров

Тижани Белаид – > Спас Делев 62′

Мендес – > Н’Дайе 74′

Дани Кики – > Крис Гади 80′

Oще за Локомотив от днес:

Утре пускат билетите за дербито на „Лаута“ 

Прокуратурата се самосезира за вандалската проява на „Лаута“ 

Следи всичко преди Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker