Ботев ПловдивФутбол

Лудогорец иска двама от Ботев

Шампионът Лудогорец планира да привлече нови две звезди на Ботев (Пд), съобщава “7 дни спорт”. След като миналото лято от “Коматево” в Разград акостираха Абел Анисеи Юнес Хамза, сега скаутите на Лудогорец са хвърлили око на Цветелин Чунчукови Милен Гамаков.Младежките национали бяха наблюдавани лично от главния скаут на Лудогорец Методи Томанов при загубата 0:1 от Литекс в Пловдив.

Чунчуков игра като титуляр срещу ловчанлии, а Гамаков се появи като резерва в 84-ата минута.

Според различни информации, идващи от Апенините, редица италиански клубове също проявяват апетити към двамата младоци. По-сериозен е интересът към Гамаков, ако се вярва на медиите на Ботуша.

Контрактите на Гамаков и Чунчуков с Ботев изтичат през следващото лято. На този етап от ръководството на пловдивчани правят всичко възможно да не се стига до напускане на играчи без трансферни суми и на Лудогорец ще се наложи да се бръкне за двамата младежки национали.

Според авторитетния сайт Transfermarkt всеки от тях струва 350 хиляди евро.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker