Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Локо с леко предимство, когато Кабаков ръководи дербито на Пловдив

На турски кабак означава тиква, а предвид използването на думата като синоним за глава, то след назначението но Георги Кабаков за арбитър на дербито може да заключим, че „смърфовете“ са една глава пред съперника си при този арбитър, пише „Мач Телеграф“. Пловдивчанинът е свирил седем от битките под тепетата, като Локо е спечелил три срещи, две са завършили наравно, а Ботев има два успеха.

Трябва обаче да отбележим, че първият му мач на 19 април 2014 година е и изключително скандален и не завършва. Той с прекратен заради бомбички, хвърлени от феновете на „черно-белите“ като една от тях дори ранява вратаря Лучини. Тогава запалянковците протестират срещу управлението на Коко Динев. Именно това служебно 3:0 е и една от двете победи на Ботев. Другата е на 20 февруари 2016 година, когато „канарчетата“ бият 1:0 с гол на завърналия се сега при „жълто-черните“ Лъчо Балтанов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

От своя страна Локо е в серия от три мача без загуба в дербито при Кабаков. Последният мач на 25 септември миналата година завърши 1:1, а преди това „смърфовете“ спечелиха с рекордното 6:0 и преди това с 1:0. Кабаков е ръководил и един двубой за Купата – осминафинала на 3 декември 2014, който завършва 2:1 за „черно-белите“.

tribunasofia

Най-добрият ни рефер е вдигнал два червени картона в тези мачове – и двата са срещу играчи на Ботев — Джонатан и Пламен Николов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker