бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо се подсилва с четирима чужденци

Локомотив Пловдив ще се подсили с още четирима чужденци.

Нещата около прив­личането им вече са задви­жени от мениджъри, близки до треньора Едуард Ераносян. Очакват се играчи на всички линии. Те трябва да бъдат на разположение на специалиста за двата под­готвителни лагера в Турция. Локо се събира за първа тре­нировка през 2017 година на 9 януари.

До 15 януари тимът ще тренира в Пловдив, а на следващия ден заминава в югоизточната ни съседка. Там черно-белите ще оста­нат до 9 февруари и ще изи­граят шест контроли, твърди Тема спорт.

Локо вече осъществи пър­вия си зимен трансфер. Клу­бът привлече десния бек Шо­ко. Бившият футболист на Лудогорец (има три титли с разградчани) през есента бе част от Монтана, но реши да напусне и да премине на “Лаута” като свободен агент. 26-годишият бразилец подписа договор с клуба до лятото на 2018 година.

От тима пък бе освободен фланговият футболист Симе­он Райков. В плановете на Едуард Ераносян за пролетта не е и Георги Вълчев. До дни от клуба пък тряб­ва да обявят и назначението на Стоян Колев.

Вратарят, който през есента бе част от Нефтохимик, реши да сло­жи край на кариерата си. Той ще влезе в щаба на Едуард Ераносян и ще отговаря за подготовката на играчите под рамката.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker