ЛокомотивФутбол

Локо се подсилва с четирима чужденци

Локомотив Пловдив ще се подсили с още четирима чужденци.

Нещата около прив­личането им вече са задви­жени от мениджъри, близки до треньора Едуард Ераносян. Очакват се играчи на всички линии. Те трябва да бъдат на разположение на специалиста за двата под­готвителни лагера в Турция. Локо се събира за първа тре­нировка през 2017 година на 9 януари.

До 15 януари тимът ще тренира в Пловдив, а на следващия ден заминава в югоизточната ни съседка. Там черно-белите ще оста­нат до 9 февруари и ще изи­граят шест контроли, твърди Тема спорт.

Локо вече осъществи пър­вия си зимен трансфер. Клу­бът привлече десния бек Шо­ко. Бившият футболист на Лудогорец (има три титли с разградчани) през есента бе част от Монтана, но реши да напусне и да премине на „Лаута“ като свободен агент. 26-годишият бразилец подписа договор с клуба до лятото на 2018 година.

От тима пък бе освободен фланговият футболист Симе­он Райков. В плановете на Едуард Ераносян за пролетта не е и Георги Вълчев. До дни от клуба пък тряб­ва да обявят и назначението на Стоян Колев.

Вратарят, който през есента бе част от Нефтохимик, реши да сло­жи край на кариерата си. Той ще влезе в щаба на Едуард Ераносян и ще отговаря за подготовката на играчите под рамката.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg