Букмейкърски новини и казино бонусиЛокомотив ПловдивТопФутбол

Локо (Пд) ще си връща първото място в “Надежда”, ето фаворита на Бетано + бонуси за феновете

Отборът на Локомотив (Пловдив) гостува на Локомотив (София) в железничарското дерби на шестия кръг в Първа лига. “Смърфовете” ще опитат да си върнат лидерската позиция в класирането, след като от миналия кръг оглавиха таблицата.

Пловдивчани се намират в много добра форма и спечелиха четири от последните си пет мача. Александър Томаш успява да разгърне потенциала на своите футболисти, които показват все по-добра игра и качества.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Новият букмейкър в България – Betano, който вече стана любим на редица българи определи много добри коефициенти за двата отбора. Победа за „столичани“ е оценена на 2.82 коефициент, докато ставката за успех на „смърфовете“ е 2.77 коефициент. Равенството е поставено под 3.00.

🚨Специално сега за Нови Клиенти Betano има Бонус до 300лв. за Спорт + 30лв. Безплатен залог + 20 лв. Безплатен залог този кръг в Първа лига

  • За да вземете бонусите е нужно да нямате регистрация в сайта до момента. При регистрация сега през промолинка ТУК и ще получите активирате бонусите и ще може да им се насладите на събития по ваш избор.
  • По време на регистрация, в полето Промоционален код въдете кода BGBONUS
  • Отворете Мисия: Първа лига и кликнете Участвай
  • Поставете множествен залог с 2+ селекции на мачовете от Първа лига на България за поне 20 лв. с минимален коефициент на поне една от селекциите 1.50.
  • Ще получите 20 лв. Безплатен залог, ако залогът ви бъде уреден като губещ.

⭐️Специално сега, за всеки нов клиент Betano предлага Начален Бонус Спорт, който ви донесе до 300 лв. Бонус + 30 лв. Безплатен Залог за спорт⭐️

От своя страна възпитаниците на Станислав Генчев също се намират в добра форма. Столичани се намират на 8-ата позиция с актив от 8 пункта.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Бетано добавя и интересни коеф. за голове в мача. Над 2.5 гола в мача е 2.32 коеф., а Под 2.5 е 1.62 коеф. Сайтът определят много добра ставката за Локо Сф да победи в двубоя и в него да има общо Над 1.5 гола3.75 коеф. От друга страна Локо Пд да победи и Над 1.5 е 3.70.

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

Срещата между Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив) е в понеделник (14.08) и започва в 18:00 часа, като всичко около мача, включително и стартовите състави ще научите първо в TribunaPlovdiv.bg.

*Коефициентите са актуални към 11:00 часа на 13.08.2022г. като компанията си запазва правото да прави промени по тях.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker