Локомотив ПловдивФутбол

Локо Пд поля успеха над ЦСКА с 60 литра бира

Мъжката игра и ценната победа срещу ЦСКА-София не изцеди напълно силите на играчите на Локо (Пд). Те показаха, че в момента са може би най-сплотеният колектив в елита и си организираха запомнящ се купон.

Свидетели на сбирката на футболистите, която се проведе със знанието и разрешението на треньорския щаб, разкриха че в клуб “Secrets” Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Мартин Луков и компания са били във вихъра си.

Поздравите за носителите на Купата, които през този сезон уверено се движат в Топ 3 на класирането в шампионата, валели до малките часове вчера, твърди “Меридиан мач”.

Компанията на “черно-белите” е поляла успеха над “червените” с близо 60 литра бира, а гост изпълнител в заведението е бил Папи Ханс.

“Заслужили са си празника. Всичко е ОК”, коментира с усмивка и треньорът Бруно Акрапович пред вестника.

Отборът започва подготовката си за следващия много важен мач с Черно море от утре с две тренировки – сутринта и следобед.

Подобни

Един Коментар

  1. Момчетата заслужават да се почерпят за добрите резултати през последните няколко месеца! Ако ще и 200 литра бира да изпият, щом мачкат всеки мач, значи могат! Налей да пием бирата, налей да се напием.. че Локо Пловдив победи, че Локо победи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker