бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локо (Пд) избегна разпад на отбора

Повечето футболисти в Локомотив (Пловдив) са решили да доиграят сезона, въпреки че няма реални изгледи за подобряване на финансовото състояние на клуба. Треньорът Христо Колев-Бащата е говорил с отбора и е получил уверение, че няма да се стигне до масово разбягване, пише “24 часа”.

През миналата седмица играчите 2 дни бойкотираха тренировките. От началото на годината те не са получавали заплати. Пред ръководството обявиха, че държат да получат поне едно месечно възнаграждение. Бяха проведени разговори и футболистите се върнаха към заниманията.

Очаква се тази седмица те да получат някакви пари. Гаранции за това обаче няма. Сдружение “Бъдеще за Локомотив”, което издържаше тима през първия дял на сезона, се опитва да намери нов собственик или спонсор, но засега безуспешно.

Така ситуацията от миналата пролет на “Лаута” се повтаря едно към едно. Тогавашният собственик Константин Динев спря да плаща и се стигна до мъчително очакване на края на кампанията.

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker