Ботев ПловдивЗа ИсториятаЛокомотив ПловдивФутбол

Локо и Ботев се обединиха за Пловдив, Крушарски: Дайте да си направим купона

Ботев и Локомотив се обединиха в името на Пловдив преди финала за Купата. Двата отбора ще излязат със специални тениски с логото на Пловдив 2019 на 15-ти май в София.

Екипите бяха показани днес от областния управител Здравко Димитров и кмета на града Иван Тотев. Това стана по време на пресконференция в залата на Областна администрация, на която присъстваха още шефовете на двата клуба, лидерите на фенклубовете, както и легенди на Ботев и Локомотив.

“За нас и двата отбора са победители, след като се класираха за финала. Това е най-важното. Нека да стане празник за града и да покажем, че пловдивчани могат да се радват на успехите на другите“, заяви кметът Иван Тотев.

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски пък коментира: “Дайте накрая да се съберем и да си направим купона. Пожелавам успех на Ботев, ама дано паднат! Дайте да вървим оттук нататък ръка за ръка и да правим спорта, а не интригата. Това е единственият мач в България между два конкурента. ЦСКА и Левски не са вече конкуренти, не са това, което беше. Ние останахме единствени. Дайте да направим така, че догодина ние да играем за първо и второ място, а те да ни гледат.

Изпълнителният директор на Ботев (Пд) Иван Йотков също говори на пресконференцията.

“Днес не е точно времето да коментираме тези преговори, но всичко върви по план. Колкото до финала за Купата – най-важното е да стане истински празник. Вярвам, че по-добрият отбор ще победи и се надявам това да бъде Ботев, заяви Йотков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker