Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) започна битката за Дербито с двуразова тренировка

Представителният отбор на Локомотив започна подготовката си за предстоящия шампионатен мач срещу Ботев (Пловдив). “Черно-белите” са гости в събота (18.08) на спортната база в Коматево. Дербито е от 5-тия кръг на Първа професионална лига и е насрочено за 18:30ч.

“Черно-белите” проведоха днес две занимания. След вчерашния почивен ден, днес Бруно Акрапович изведе своите футболисти за една тренировка сутрин и една следобед. И двете занимания се проведоха на помощния естествен терен на Лаута.

На облекчен режим продължават да се готвят възстановяващите се от контузии Илко Пиргов и Петър Главчев.

Подобни

Един Коментар

  1. Бруно, престани да ги тормозиш с двуразови тренировки!Това твойто е деспотизъм!Каквото си ги тренирал за кондиция си ги тренирал в подготвителния период, сега наблягай повече да работиш с психиката на футболистите, тактически и да чистиш грешки, които ти допуска отбора.Какво си ги впрегнал, като диви коне.Да не стане само на дербито да не могат да ходят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker