БаскетболЛокомотив Пловдив

Локомотив с нова победа в ББЛ, удари градски съперник

В петия си мач от сезона в ББЛ А група, Локомотив Пловдив се наложи над Пловдив Мамбас с резултат 79-66, в мач изиграл се в зала “Иван Симеонов” гр.Пазарджик !

“Черно-белите” започнаха по-добре срещата и на полувремето се оттеглиха с преднина 40-30. Въпреки опитите на противника да се върне в двубоя, възпитаниците на Костадин Тенев не изтърваха водачеството до края на двубоя и заслужено се поздравиха с победата !

“С този успех, “черно-белите” спечелиха и 3те си градски дербита с което затвърдиха, че Пловдив е черно-бял”, написаха пък в официалната си страница пловдивчани.

Най-резултатни за отбора бяха Станислав Ваклинов, който записа страхотен дабъл-дабъл от 18 точки, 15 борби и 3 асистенции, Кристиян Русинов завърши с 18 точки, като добави 6 борби и 7 асистенции и Калоян Панчев с 14 пункта, 5 борби и 4 асистенции !

В следващият уикенд БК Локомотив Пловдив почива, а в неделя – 19.11.2023 в зала Сила, гр.Пловдив, тимът ни ще се изправи срещу опитния отбор на Чавдар Троян !

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker