Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Локомотив спечели дербито при U15 (видео)

Пловдивските Локомотив и Ботев завършиха 3:2 в дербито при U15 играно на изкуствения терен на Лаута днес от 12:00 часа.

Митко Джоров влезе в ролята на старши-треньор на смърфовете. Причината за това е, че наставникът на този набор Васко Ангелов е в болнични. Ангелов все пак бе на скамейката на черно-белите в тази среща. От трибуните пловдивското дерби бе изгледано от старши-треньорът на мъжкия тим на черно-белите Илиян Илиев.

Локо откриха резултата с гол “от съблекалнята” на Павлин Стойчев. В 12-ата минута Добрев изравни, а в 25-ата Станислав Шопов вкара ново попадение и Ботев обърна резултата в своя полза.

В края на полувремето жълто-черните останаха с човек по-малко заради червен картон на вратаря.

След почивката звездата на Локо Ияд Хамуд, който преди време участваше в камп на английския Арсенал, изригна с два гола и така донесе победата с 3:2.

По този начин Локо и Ботев се изравниха в класирането, като двата тима имат по 31 точки.
”Доволен съм много от момчетата. Постигнахме това за което говорихме и смятам, че показахме това, което можем. Червения картон ни повлия добре и взехме нещата в свои ръце. Ще се радвам да завършим на първо място и да се представим добре на баражите”, заяви за клубния сайт Васко Ангелов (треньор на набор 2001).

Снимка: lportala.net

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker