Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) си осигурява едно от първите две места в Група “Б” още днес

Днес отборът на Локомотив (Пд) може да си осигури едно от първите две места в Група “Б” на “Втората осмица”, ако победи или не загуби от Етър (Вт).

Срещата е от 20:00ч., като нея ще можете да следите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg.

Това прави залогът на мача много висок и хората на треньора Бруно Акрапович ще използват предоставения шанс докрай, за да спечелят или поне постигнат равен срещу “болярите”. През редовния сезон футболистите на Локомотив победиха на два пъти Етър и днес също не би трябвало да имат проблеми срещу съперника, който изостава на девет точки зад тях.

След наказание в състава на Локо се завръща вратарят Милина, но той вероятно ще бъде оставен резерва за сметка на Илко Пиргов. На скамейката ще остане и нигерийският защитник Стивън Езе, а в групата след наказание от три мача се завръща крилото Симеон Райков. Вчера играчите на Локо взеха заплатите си за февруари, което допълнително ще ги стимулира да търсят успех срещу “виолетовите”.

Двубоят е важен и за гостите. При негативен резултат те ще загубят и теоретичен шанс да играят за местата от 7-о до 10-о. Главният мениджър на Етър Красимир Балъков обяви мача за “стратегически”. Той обяви също, че тимът му ще излиза за победа, но най-много държи футболистите му да играят здраво и да не губят ритъм.

Етър има и още два повода да се хвърли срещу Локомотив. “Виолетовите” са близо до постигането на гол и точка номер 1000 в елита.

Двама основни играчи на Етър се завръщат в игра след контузии – това са Георги Сърмов и Венцислав Василев. Ппоради наказание мача пропускат вратарят Христо Иванов и халфът Димо Атанасов.

Вероятни стартови състави:

Локомотив (Пд): Пиргов, Мухамед, Булят, Везалов, Велковски, Умарбаев, Банович, Марчев, Буна, Бакалов, Аралица

Етър (ВТ): Гъргич, Младенович, Скерлев, Гълъбов, Пашов, Колев, Батрович, Руменов, Мане, Ив. Стоянов, Бадара

Акрапович избра с кои футболисти ще търси победа над Етър

Акрапович избра с кои футболисти ще търси победа над Етър

Акрапович избра с кои футболисти ще търси победа над Етър

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker