Локомотив ПловдивСъбитияФутбол

Локомотив (Пд) сверява часовника преди Дербито срещу македонци, чудят се къде да се проведе срещата

Днес (12.11) отборът на Локомотив (Пд) ще направи генерална репетция преди Дербито на Пловдив след седмица и ще премери сили с македонския ФК Македония Гьорче Петров (Скопие).

Двубоят е с начален час 14:00 на Лаута. От клуба суобщиха, че при неблагоприятни метереологични условия срещата ще бъде преместена на стадион “Беркут” в Брестник.

Ако се наложи такава промяна, тя ще бъде публикувана на официалния сайт на клуба.

В последните си пет мач “смърфовете” дадоха и индикации, че излизат от кризата на лошите резултати, в която бяха изпаднали в края на престоя на Илиан Илиев начело на тима.

От четирите си последни двубоя във всички турнири “черно-белите” са записали две равенства (Дунав 0:0, Берое 1:1) и две победи (ЦСКА-София 1:0, Оборище 6:0 – Купа).

Както знаете, малко след оставката на Илиев, начело на тима се завърна човекът донесъл единствената шампионска титла в историята на Локомотив (Пд), през сезон 2003/04г., Едуард Ераносян.

Днешната контрола пък ще се яви и нещо като “сверка на часовниците” за работата на Едо в последните десетина дни с отбора преди един от най-важните мачове за сезона – този с Ботев (Пд) на 20.11 (неделя) от 15:00ч. на ст.”Локомотив” в парл “Лаута”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker