Локомотив ПловдивСтатистикаСъбитияФутбол

Локомотив (Пд) в опит да спре “черна серия” като гост в Стара Загора

Днес, точно в 20:00ч. на ст.”Берое” в Стара Загора, отборът на Локомотив (Пд) ще опита да спре негативната серия от три поредни загуби като гост на Берое в среща от 29-я кръг на “А” група. Последният успех на “смърфовете” датира от края на ноември 2012г. (28.11.2012г.), когато Героги Стефанов и автогол на Владимир Зехиров донесоха трите точки на борещия се да е изпадне тим на “черно-белите” (2:1).

Локомотив (Пд) влиза в срещата като отборът в по-добра момента форма. Момчетата на Илиан Илиев са в серия от три последователни победи в последните пет кръга (Монтана 0:1, Пирин 4:1 и Славия 3:0). Заралии от своя страна извоюваха единствения си успех в последните 6 срещи едва в миналия кръг, когато взеха трите точки срещу Монтана (1:0).

След добрата серия от качествени мачове, “смърфовете” вече не крият своите амбиции за Европа. При победа днес шансовете ще се увеличат значително. Преди началото на срещата пловдивчани са 5-ти с 31 т., докато Берое 4-ти с 39т. От друга страна, до края на шампионата заралии се израпвят и срещу четвърти Славия, което може единствено да бутне едно рамо на един от хитовете на пролетта Локомотив (Пд).

В състава на пловдивчани единствената въпросителна пада върху участието на Емил Гъргоров, който пропусна мач със Славия в миналия кръг поради появила се стара травма на коляното. Въпреки че започна леки тренировки с отбора, Димо Бакалов няма да бъде на разположение на Илиан Илиев, тъй като продължава да лекува контузия в коляното.

От другата стрна на барикадата, Берое се намира в деликатна ситуация. След загубата от ЦСКА преди две седмици с 0:2 за Купата, тимът намали до минимум шансовете си за продължаване в турнира. Поради черната серия с двубои без победа, ръководството на тима реши да уволни един от най-успешните треньори в историята на клуба Петър Хубчев, а на негово място застана временният вариант Пламен Липенски.

topkaПодкрепи Локомотив със страхотните коефициенти на Betfair. Десетки залози на живо за двубоя, Cashout и бонус от €30. Виж повече и се регистрирай от ТУК.

В същото време Берое ще изиграе срещата с Локомотив (Пд) с едно наум, тъй като 20 април “зелените” ще пътуват до София за срещата реванш срещу ЦСКА.

В общата статистика между двата отбора Локомотив (Пд) има предимство с 40 победи в 83 срещи на ниво “А” група. Негативната е серията на пловдивчани в гостуванията на ст.”Берое” – 11 победи от 41 изиграни срещи. По традиция на стадиона Под Аязмото се играе трудно. Съставът на Илиан Илиев обаче е във форма и видимо има качествата и самочувствието да се опълчи срещу един от най-постоянните тимове в “А” група в последните години.

Двубоят започва от 20:00ч., като него можете да следите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg.

Вероятни стартови състави:

Берое: Макенджиев, Ахмед, Василев, Динков, Пенев, Сърмов, Том, Милисавлевич, Елиаш, Делев, Иса

Старши треньор: Пламен Липенски

Локомотив (Пд): Ел Харуби, Стоянов, Тунчев, Иванов, Крумов, Райнов, Траяов, Велковски, Телеш, Кики, Камбуров

Старши треньор: Илиан Илиев

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker