Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив излиза за честта си срещу Черно море

Днес от 20:00 отборът на Локомотив (Пловдив) приема Черно море в мач от петия кръг на плейофите на българската „А“ група. Съставът на Христо Колев е четвърти във втората шестица с 23 точки, на 6 пред предпоследния Марек. Тимът от Варна е втори във втората шестица с 38 точки, на 3 зад Левски.В редовния сезон мачът между двата тима завърши 1:1 в Пловдив, а във Варна Черно море победи с 3:0.Двата отбора са съперници и на полуфиналите за Купата на България, като първата среща бе спечелена от Черно море като домакин с 5:1.

На “Лаута” очакват, че гостите ще излязат с голяма част от своите резерви, поради предстоящи двубой за Купата на 28.о4(вторник).Проблемите при Локомотив са свързани с отсъствието на трайно контузените Венелин Филипов и Игнат Дишлиев. Очаква се в състава да се завърне Спас Делев, чиято травма не се оказа толкова сериозна. Оплакващите се от проблеми Радослав Димитров, Бирсент Карагарен и Янко Сандански също ще бъдат на линия за днешния двубой, съобщава Фокус.

На практика през тази седмица подготовката на тима водеше помощник-треньорът Петър Пашев, както и останалите асистенти на Христо Колев, който от своя страна кара курсове за придобиване на треньорски лиценз А. Локомотив ще бъде подреден в тактическа постройка 4-2-3-1. На върха на атаката местата ще си сменят Ласиман и Камбуров, а по крилата ще действат Карагарен и Делев. “Черно море” ще заложи на 3-3-3-1. На вратата ще е Илия Николов, а пред него ще са Стефан Станчев, Живко Атанасов и Мамуту Кулибали. В средата на терена ще излязат Даниел Георгиев, Тодор Паланков и Бекир Расим, отдясно ще атакува Бакари Камби, отляво – Иван Коконов, а Георги Божилов ще е зад изнесения в атака Живко Петков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker