Анализи и коментариЛокомотив ПловдивТопФутбол

Локомотив върви по стъпките на шампионския си сезон, имат ли сили “смърфовете” за нещо голямо?

Локомотив Пд стартира отлично сезона и е на върха в класирането след петия кръг с равен брой точки с Черно море. След победата над Пирин в Благоевград момчетата на Александър Томаш имат 13 точки от 15 възможни.

Единственият им грешен ход бе в Битката за Пловдив в първия кръг, когато изпуснаха вечния съперник Ботев на „Лаута”, а двубоят завърши 1:1. След този мач последваха победи над Локомотив Сф с 4:2 като гост, Ботев Bp с 4:0 като домакин, 2:1 над Левски отново у дома, а сега и над Пирин като гост.

Така Локомотив Пд успя да подобри положението си от миналия сезон, когато след първите 5 изиграни мача имаше 12 точки, а сега има с една повече.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Справка в статистиката показва, че откакто се дават по три точки за победа (сезон 1993/94), настоящият сезон е на второ място сред най-добрите. Номер 1 след първите 5 кръга си остава постижението от сезон 2003/04. Тогава Локомотив имаше пълен сбор от 15 точки и голова разлика 15:4. Победите тогава бяха с 4:0 над Македонска слава като гост, Марек с 4:1 като домакин, Спартак Вн с 3:1 като гост, Ботев Пд с 3:2 на „Лаута” и 1:0 като гост на Черноморец Бс.

Първият грешен ход тогава бе при визитата на Локомотив Сф в седмия кръг, като двубоят завърши 0:0. В крайна сметка „черно-белите” със своята мегазвезда Мартин Камбуров и водени от Едуард Ераносян успяха да станат шампиони тогава след изключително силния старт.

tribunasofia

Не толкова точките и сухите цифри обаче са за отбелязване в момента. „Черно-белите” заслужават поздравления за качеството на футбола, който показват и начина, по който започват да се доближават до изискванията на Александър Томаш. Джовани засенчва дори капитана Митко Илиев с изявите си, но не само той прави силно впечатление с игрите.
Алфа Конте, Евандро и Матеус са на път да се окажат също отлични трансферни находки и с малко повече търпение да подобрят още повече облика на отбора. Дори младият Петър Андреев, който все по-регулярно получава игрови минути, е на път да се окаже перла, достойна да се възползва от очертаващата се скорошна раздяла с Бабакар Дион.

“Мач Телеграф”

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker