бетано най-добър сайт за слот игри
„А“ ОФГБотев ПловдивФутбол

Лимона дебютира за Сокол Марково с греда

Съботното гостуване на нашия отбор на водача във временното класиране “Спортист” (Голям Чардак) завърши без победител – 2:2! Това бе и първото ни равенство за сезона. Отборът за пореден път беше принуден да се справя без редица от своите основни играчи, но въпреки това го направи добре и не позволи на домакините да вземат 3те точки.

Дебют за “Сокол” направи бившият футболист на “Ботев” и “Локомотив” (Пловдив) Тодор Тимонов, който се отчете с много добра игра и страхотен далечен удар в напречната греда. Мачът премина доста нервно, с чести нарушения и накъсване на играта. Домакините владееха повече топката, но без сериозни опасности пред вратата ни. В средата на полувремето падна и първият гол.Защитник на “Спортист” сбърка и позволи на Тодор Тодоров да излезе сам срещу вратаря и с поредния си гол да открие резултата – 0:1.

През второто полувреме ситуацията не се промени – “Спортист” владееше повече топката и успя да изравни чрез пряк свободен удар, но опасностите отново бяха пред тяхната врата. При една от тях, 15 минути преди края, влезлият като резерва Ясин Йозер отново изведе “Сокол” напред за 1:2. Крайното 2:2 се оформи 5 минути преди края, този път от разбъркване след изпълнение на корнер. Следващият ни мач е в Марково на 08.11 (събота) от 14:30 срещу отбора на “Секирово”.

Фейсбук страница на Сокол Марково

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker