Извън БългарияКоронавирусът и футболаФутбол

Ливърпул няма да спечели титлата, ако сезонът във Висшата лига не завърши

Ливърпул няма да бъде коронясан за шампион на Англия, ако сезонът във Висшата лига не бъде довършен. Президентът на УЕФА Александър Чеферин намекна именно за това.

Първенството в Англия е спряно поне до 4 април и има съмнения как и дали ще бъде завършено. Мърсисайдци имат преднина от 25 точки пред втория Манчестър Сити, като в последно време усилено се говореше, че титлата може да бъде присъдена на момчетата на Юрген Клоп.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Видях и чух някои фалшиви новини, че УЕФА ще посъветва федерациите да приключат местните шампионати сега и победители да бъдат тези, които са на първо място. Мога да кажа, че това не е вярно. Целта ни е да завършим първенствата и не сме препоръчвали нищо подобно”, коментира Чеферин.

tribunasofia

Снимка: goal.com

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Висшата лига се доиграва пред празни трибуни, след нов радикален план за сезона

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker