бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Легенда на Ботев: Играчи като Неделев правят разликата! В мача с ЦСКА няма фаворит

Легендата на Ботев (Пд) и бивш играч на ЦСКА – Марин Бакалов – сподели емоциите и очакванията си от предстоящото домакинство на „канарчетата“ на ЦСКА-София. Той заяви, че възпитаниците на Азрудин Валентич показват постоянство, както и че, ако победят „червените“, ще е голяма крачка напред към запазване на третото място в класирането.

„Очаквам двата отбора да направят двуостър мач. Ако Ботев успее да победи, това до голяма степен би гарантирало оставането на тима на третата позиция. От друга гледна точка ЦСКА няма право на грешка, ако иска да продължи борбата за титлата с Лудогорец, „Жълто -черните“ демонстрираха едно постоянство и добър футбол. Нямат спадове и държат едно добро ниво, което е ключът към влизането в Топ 3. Ако успеят да продължат с добрите изяви и победи над преките конкуренти, оставането в тройката е гарантирано. Ако излязат за равенство срещу ЦСКА, може и да не успеят да го вземат. Обикновено в такива ситуации не се получават нещата. „Червените“ ще са притеснени, заради резултатите им и напрежението ще е в техните редици“, сподели Бакалов пред „Мач Телеграф“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Тодор Неделев винаги е бил важен за отбора. Той е играч, който с едно или две действия може да реши даден мач. Това е големият играч, той върши много работа и фигури като него изпъкват в такива срещи, като предстоящата. Те правят разликата.
Няма фаворит в този мач, защото „армейците“ играят сравнително добре, но допуснаха някои неточности в последните мачове и това доведе до загуба на точки. Миналата година я завършиха добре, с победа над лидера Лудогорец, но в началото на тази не са на висотата, която се иска от тях. Но да се борят за титлата е в характера на ЦСКА. Знаем какъв характер е и Стойчо Младенов и съм сигурен, че няма да се предадат. Историята е показвала много такива случаи, просто не трябва да губят мачовете си“, продължи той.
„Ботев задържа в последните няколко години едни и същи играчи и показва постоянство и високо ниво. Играчите се познават и са задружни. Изградиха добър колектив. И „канарчетата“, и „армейците“ трябва да вдигнат нивото, особено при гостуванията. Класни отбори са и за двата клуба програмата е тежка“, завърши Бакалов.

Betway е официално в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker