Ботев ПловдивФутбол

Левски хвърля всичко, за да привлече Меледже

Левски е много близо до привличането на трети нов футболист. Става дума за дефанзивния халф на Ботев (Пловдив) Яя Меледже, пише Блиц.

20-годишният котдивоарец има договор с „канарчетата“ до края на сезона, но в края на декември се появиха слухове, че футболистът няма желание да играе повече в клуба.

Правата на Меледже са поделени между бившия бос на Ботев – Румен Чандъров и пловдивчани. Футболният деятел държи 60%, докато 40% са при канарчетата. В близките дни Яя ще премине в Септември (София), като Чандъров ще плати на Ботев останалите 40% и ще има пълни права над халфа.

Веднага след като пристигне в Септември, Меледже ще бъде преотстъпен под наем в Левски. Това се прави, защото футболистите няма право на два трансфера в един прозорец. Меледже ще играе като преотстъпен на „Герена“ до края на сезона, а в договора ще има клауза за откупуване.

С тази врътка Левски избягва едновременни преговори с двете страни притежаващи правата на Меледже – Ботев и Румен Чандъров, при които нещата могат много да се усложнят и цената да се завиши.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker